Najskuteczniejsze testy owulacyjne
-
Pytanie do dziewczyn, które korzystają z testów owulacyjnych. Które polecacie? Których unikać?
Ja zakupiłam testy owu z allegro, te z tym oczoyebnym różowym paskiem i moim zdaniem są do bani... Mikroskop pokazał owulkę, śluz był, ból prawego jajnika był a testy negatywne cały cykl.
Podzielcie się doświadczeniami z testami:-)Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Mam dobre doświadczenia z testami drogeryjnymi (drogimi jak cholera oczywiście) - Rossmanowe facelle są ok, pink testy też. Allegrowskich nie próbowałam. Chociaż powiem Ci że nie wierzę przesadnie testom.
Dodam jeszcze że o facelle są różne opinie.
Poza tym to też jest kwestia interpretacji testów, bo to że test jest pozytywny nie oznacza że owulacja była i odwrotnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:15
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
MavisDracula wrote:Pytanie do dziewczyn, które korzystają z testów owulacyjnych. Które polecacie? Których unikać?
Ja zakupiłam testy owu z allegro, te z tym oczoyebnym różowym paskiem i moim zdaniem są do bani... Mikroskop pokazał owulkę, śluz był, ból prawego jajnika był a testy negatywne cały cykl.
Podzielcie się doświadczeniami z testami:-) -