X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Negatywny test owu
Odpowiedz

Negatywny test owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy możliwe jest ze test owu nie wykryje owu? Taki przypadek: regularne cykle, 28 dni. Testy owu od 10 do 18 dnia robione co 24h i zawsze tylko jedna krecha. Czy to oznacza jakis problem z hormonami? Czy te testy mają 100% skutecznosc? Prosze o pomoc.

• agulka0629 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy do końca nie ufaj testom. W wątku testy owulacyjne porównywałam testy z allegro, które w okresie owulacyjnym wychodzą ciągle negatywnie, a te droższe z domowego laboratoroium pozytywnie. Polecam mierzenie temperatury, obserwacje śluzu oraz monitoring.

cyt lubi tę wiadomość

• pater86 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam właśnie testy z allegro i wychodzą negatywne, mam nadzieję, że to przez złej jakości testy, a nie przez to, że nie ma owulacji...

d9841c7babe0c958b10553434e2dbe8b.png
  • Pegi Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pater możesz zakupić testy z Rossmanna facelle, mnie nigdy nie zawiodły i kreska testowa nigdy nie pozostawia wątpliwości jak te paskowe.

• pater86 Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pegi dzięki za info ☺ jutro z rana pójdę po te testy, jajnik kluje mnie jak na owu, a testy z allegro negatywne... Muszę się przekonać czy faktycznie nic z tego nie będzie.

d9841c7babe0c958b10553434e2dbe8b.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam z allegro i pojawiają się 2 kreski...wiec trzeba sprawdzić hormony na wszelki wypadek...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ