X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Niby śluz płodny ale z kłaczkami
Odpowiedz

Niby śluz płodny ale z kłaczkami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewappp Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2023, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was miała tak że w czasie dni płodnych w śluzie były jakieś dziwne galaretowate kłaczki? Od kilku dni mam sluz wodnisty, ładnie się rozwijał a dzisiaj mam pik estradiolu czyli owu w ciągu 2 dni, a sluz wodnisty ale są w nim właśnie takie dziwne białe kłaczki. Zapach raczej neutralny. Boję się że to może jakaś infekcja. Ostatnio brałam mocne antybiotyki.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ