X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Nietypowy śluz
Odpowiedz

Nietypowy śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam do Was pytanie. Wg. Aplikacji owulacja powinna wystąpić u mnie dziś. Od wczoraj mam śluz rozciągliwy, ale nie jest przejrzysty tylko bardziej mleczny. W ubiegłym cyklu przeszłam leczenie ponieważ miałam infekcję intymną. Śluz jednak tak nie wyglądał. Czy jest szansa, że na nowo pojawiła się infekcja? Śluz nie ma żadnego zapachu.

* starania od 10.2020
    * pozytywny test ciążowy 01.2021
    * ciąża obumarła, zabieg łyżeczkowania 03.2021

*24.04.2021 II !
    *11.05.2021 mamy serduszko <3

8p3ogywll1r5jmhn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2021, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wydaje mi się że śluz powoli przechodzi w płodny i na czasie zrobi się jak białko jaja, rozciągliwy i bardziej klarowny. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.

• Kleopatra 123 Znajoma

Wysłany: 10 stycznia 2021, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak samo, mną dużo śluzu rozciągliwego ale nie jest on idealnie przezroczysty. Tylko przezroczysto biały- nie wiem czy taki śluz jest płodny. 🤔

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam śluz rozciągliwy, nie zawsze jest przezroczysty. Czasem jest własnie taki przezroczysto-bialawy i traktuję go jako płodny

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Edkaa Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia 2021, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w owulacje (testy + tempka wskazują na to) mam po prostu więcej ale totalnie kremowy tylko bardziej „mokry”. Jest zupełnie biały.. i tak mam zawsze.. i co na to ? Nawet wiesiołek jest ale on tylko zwiększył wilgotność natomiast sluz pozostał dalej taki jak był - biały i mokry. Kiedyś kilka lat temu miałam sluz płodny rozciągliwy jak jajko kurze a teraz nic z tych rzeczy...

• Paulina95 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2021, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Według kalendarzyka owulacja powinna wystąpić za 3 dni.
    Dzisiaj zaobserwowałam dużo mlecznego rozciągliwego śluzu. Jak mogę to interpretować?
    Niby śluz owulacyjny jest przezroczysty jak białko jajka. Nie wiem co o tym myśleć. Nie miałam żadnej infekcji, jestem zdrowa wszystkie badania prawidłowe. Czy mozliwe że to jednak moze być owulacja czy może dopiero nastąpić?

oar843r8e9ikr3dd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ