X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Nietypowy śluz
Odpowiedz

Nietypowy śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2021, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam do Was pytanie. Wg. Aplikacji owulacja powinna wystąpić u mnie dziś. Od wczoraj mam śluz rozciągliwy, ale nie jest przejrzysty tylko bardziej mleczny. W ubiegłym cyklu przeszłam leczenie ponieważ miałam infekcję intymną. Śluz jednak tak nie wyglądał. Czy jest szansa, że na nowo pojawiła się infekcja? Śluz nie ma żadnego zapachu.

* starania od 10.2020
    * pozytywny test ciążowy 01.2021
    * ciąża obumarła, zabieg łyżeczkowania 03.2021

*24.04.2021 II !
    *11.05.2021 mamy serduszko <3

8p3ogywll1r5jmhn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2021, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wydaje mi się że śluz powoli przechodzi w płodny i na czasie zrobi się jak białko jaja, rozciągliwy i bardziej klarowny. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.

• Kleopatra 123 Znajoma

Wysłany: 10 stycznia 2021, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak samo, mną dużo śluzu rozciągliwego ale nie jest on idealnie przezroczysty. Tylko przezroczysto biały- nie wiem czy taki śluz jest płodny. 🤔

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam śluz rozciągliwy, nie zawsze jest przezroczysty. Czasem jest własnie taki przezroczysto-bialawy i traktuję go jako płodny

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Edkaa Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia 2021, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w owulacje (testy + tempka wskazują na to) mam po prostu więcej ale totalnie kremowy tylko bardziej „mokry”. Jest zupełnie biały.. i tak mam zawsze.. i co na to ? Nawet wiesiołek jest ale on tylko zwiększył wilgotność natomiast sluz pozostał dalej taki jak był - biały i mokry. Kiedyś kilka lat temu miałam sluz płodny rozciągliwy jak jajko kurze a teraz nic z tych rzeczy...

• Paulina95 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2021, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Według kalendarzyka owulacja powinna wystąpić za 3 dni.
    Dzisiaj zaobserwowałam dużo mlecznego rozciągliwego śluzu. Jak mogę to interpretować?
    Niby śluz owulacyjny jest przezroczysty jak białko jajka. Nie wiem co o tym myśleć. Nie miałam żadnej infekcji, jestem zdrowa wszystkie badania prawidłowe. Czy mozliwe że to jednak moze być owulacja czy może dopiero nastąpić?

oar843r8e9ikr3dd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ