Nietypowy śluz
-
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Wg. Aplikacji owulacja powinna wystąpić u mnie dziś. Od wczoraj mam śluz rozciągliwy, ale nie jest przejrzysty tylko bardziej mleczny. W ubiegłym cyklu przeszłam leczenie ponieważ miałam infekcję intymną. Śluz jednak tak nie wyglądał. Czy jest szansa, że na nowo pojawiła się infekcja? Śluz nie ma żadnego zapachu.
-
nick nieaktualny
-
A ja w owulacje (testy + tempka wskazują na to) mam po prostu więcej ale totalnie kremowy tylko bardziej „mokry”. Jest zupełnie biały.. i tak mam zawsze.. i co na to ? Nawet wiesiołek jest ale on tylko zwiększył wilgotność natomiast sluz pozostał dalej taki jak był - biały i mokry. Kiedyś kilka lat temu miałam sluz płodny rozciągliwy jak jajko kurze a teraz nic z tych rzeczy...
-
Dobry wieczór!
Według kalendarzyka owulacja powinna wystąpić za 3 dni.
Dzisiaj zaobserwowałam dużo mlecznego rozciągliwego śluzu. Jak mogę to interpretować?
Niby śluz owulacyjny jest przezroczysty jak białko jajka. Nie wiem co o tym myśleć. Nie miałam żadnej infekcji, jestem zdrowa wszystkie badania prawidłowe. Czy mozliwe że to jednak moze być owulacja czy może dopiero nastąpić? -