Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Niski Estradiol oraz progesteron
Odpowiedz

Niski Estradiol oraz progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia0101 Nowa

Wysłany: 21 stycznia, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam 25 lat.Zrobiłam sobie badania bo czuje że coś jest nie tak. Słabe libido, plamienie przed okresem od zawsze. Moje wyniki 7dpo robione w styczniu

Progestereon 5
    estradiol 95
    antytpo 14
    anty tg 18

tarczyca 10ml objętność
    tsh 1.5 ( w październiku 2025 wynik : 3)
    FT3-3.3
    FT4- 1.45

kortyzol 15,9
    prolaktyna 26 (listopad 2025)

co robić od czego zacząć mając tak bardzo słabe wyniki hormonów?
    pozdrawiam magda

• Mira.huntrix Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia0101 wrote:
    Cześć, mam 25 lat.Zrobiłam sobie badania bo czuje że coś jest nie tak. Słabe libido, plamienie przed okresem od zawsze. Moje wyniki 7dpo robione w styczniu

Progestereon 5
    estradiol 95
    antytpo 14
    anty tg 18

tarczyca 10ml objętność
    tsh 1.5 ( w październiku 2025 wynik : 3)
    FT3-3.3
    FT4- 1.45

kortyzol 15,9
    prolaktyna 26 (listopad 2025)

co robić od czego zacząć mając tak bardzo słabe wyniki hormonów?
    pozdrawiam magda

Czy konsultowałaś to z lekarzem ? Coś Ci powiedział?

Ja: '90 Mąż: '87

IO | PAI-1 homo| AMH 2,5 (2.2025)| drożność| Hashimoto| Kariotyp Ok | homocysteina 5,5 | witamina D3 50| miesiączki regularne| zawsze grube endometrium| KIR Bx mąż C1C2 | nasienie 2% reszta ok

4-6.2025. 2 IUI ❌

07.25 IVF Menopur Rekovelle 16🥚 -> 15 zapłodnionych -> 11 ❄️ -> PGT-a 4AA, 5BA, 4AA

09.2025 cykl naturalny 4AA cyclogest, neoparin 0,6, accard, luteina, progersterone besins
    10 dpt beta 0,2

Immunolog : metronidazol i tarivid, equoral 25 dni -> encotron, cross match 30%

2.2026 cykl sztuczny estromef Accofil, encorton, cyclogest, neoparin 0,8, accard, luteina, progersterone besins
    5dpt ⏸️ 8dpt 36 biochem

Marzec naturals czekając na transfer
    10dpo 21, 11dpo 45,
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ