Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Objawy jak na owu i nagle stop
Odpowiedz

Objawy jak na owu i nagle stop

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2017, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,bylam na monitoringu w 11 dc i gin stwierdziła, ze jest jajeczko 18 mm,stwierdziła, ze owu jutro lub pojutrze. Przed wizytą mialam sluz juz plodny i tetaz dziwna sytuacja bo pobrano mi krew aby oznaczyc pik lh,wyszedl marnie bo tylko 7 i sluz mi się "popsul"bo jest mniej plodnego niz wczoraj a teoretycznie jestem blizej owu niz wczoraj dodatkowo jajnikow juz nie czuje a w dniu monitoringu odczuwalam no i sluz zrobil sir bardziej kremowy i juz malo rozciagliwy. Wyglada to jakby organizm wycofal sie z chęci zaowulowania. Czy spotkalyscie sie z taka sytuacja ?,juz nic nie rozumiem.....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ