Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Objawy owulacji a owulacja
Odpowiedz

Objawy owulacji a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • An. Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2022, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia_xxx wrote:
    Hej! Ja ze swojej strony moge napisac, ze tylko raz w zyciu doświadczyłam plamienia owulacyjnego, które wydarzyło sie w dodatku w trakcie stosunku wiec najedliśmy sie strachu, wówczas nie staraliśmy sie o dzidziusia wiec nie interesowałam sie tymi tematami ;)
    A btw znajoma miała plamienia w środku cyklu z powodu nadżerki wiec warto taka sytuacje omówić z lekarzem ;)

Do gina ide w przyszłym tygodniu. Dzisiaj czuje objawy owulacji, śluz, szyjka, kłucie w podbrzuszu. Używam kubeczka menstruacyjnego żeby pomóc sobie zajść w ciąże. Kubeczek włożyłam po ❤️ I później jak go wyjęłam to zobaczyłam takie bardzo małe ledwo zauważalne nitki jasnoróżowej krwi. Nigdy tak nie miałam podczas dni niepłodnych. Podejrzewam ze bez kubeczka bym to przeoczyła.

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2022, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilliowaczekolada wrote:
    https://zapodaj.net/400fa52334a93.jpg.html

Czy to Waszym zdaniem pozytyw?

Oczywiście to test owu 😊

Mam taki sam test z dzisiaj :) :) i nie wiem co o nim myśleć. Spróbuj jeszcze jutro

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/7550dd7807aee.jpg.html
    Ja mam takie :)

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ