X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Objawy owulacji a owulacja
Odpowiedz

Objawy owulacji a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • An. Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2022, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia_xxx wrote:
    Hej! Ja ze swojej strony moge napisac, ze tylko raz w zyciu doświadczyłam plamienia owulacyjnego, które wydarzyło sie w dodatku w trakcie stosunku wiec najedliśmy sie strachu, wówczas nie staraliśmy sie o dzidziusia wiec nie interesowałam sie tymi tematami ;)
    A btw znajoma miała plamienia w środku cyklu z powodu nadżerki wiec warto taka sytuacje omówić z lekarzem ;)

Do gina ide w przyszłym tygodniu. Dzisiaj czuje objawy owulacji, śluz, szyjka, kłucie w podbrzuszu. Używam kubeczka menstruacyjnego żeby pomóc sobie zajść w ciąże. Kubeczek włożyłam po ❤️ I później jak go wyjęłam to zobaczyłam takie bardzo małe ledwo zauważalne nitki jasnoróżowej krwi. Nigdy tak nie miałam podczas dni niepłodnych. Podejrzewam ze bez kubeczka bym to przeoczyła.

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2022, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilliowaczekolada wrote:
    https://zapodaj.net/400fa52334a93.jpg.html

Czy to Waszym zdaniem pozytyw?

Oczywiście to test owu 😊

Mam taki sam test z dzisiaj :) :) i nie wiem co o nim myśleć. Spróbuj jeszcze jutro

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/7550dd7807aee.jpg.html
    Ja mam takie :)

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ