X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Objawy owulacji a owulacja
Odpowiedz

Objawy owulacji a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • An. Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2022, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia_xxx wrote:
    Hej! Ja ze swojej strony moge napisac, ze tylko raz w zyciu doświadczyłam plamienia owulacyjnego, które wydarzyło sie w dodatku w trakcie stosunku wiec najedliśmy sie strachu, wówczas nie staraliśmy sie o dzidziusia wiec nie interesowałam sie tymi tematami ;)
    A btw znajoma miała plamienia w środku cyklu z powodu nadżerki wiec warto taka sytuacje omówić z lekarzem ;)

Do gina ide w przyszłym tygodniu. Dzisiaj czuje objawy owulacji, śluz, szyjka, kłucie w podbrzuszu. Używam kubeczka menstruacyjnego żeby pomóc sobie zajść w ciąże. Kubeczek włożyłam po ❤️ I później jak go wyjęłam to zobaczyłam takie bardzo małe ledwo zauważalne nitki jasnoróżowej krwi. Nigdy tak nie miałam podczas dni niepłodnych. Podejrzewam ze bez kubeczka bym to przeoczyła.

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2022, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilliowaczekolada wrote:
    https://zapodaj.net/400fa52334a93.jpg.html

Czy to Waszym zdaniem pozytyw?

Oczywiście to test owu 😊

Mam taki sam test z dzisiaj :) :) i nie wiem co o nim myśleć. Spróbuj jeszcze jutro

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2022, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/7550dd7807aee.jpg.html
    Ja mam takie :)

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ