X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację objawy owulacji i brak owulacji
Odpowiedz

objawy owulacji i brak owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anastazja22 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Mam uczucie że jest owulacja . w 14 dniu cyklu mialam czułe , nabrzmiałe piersi , bóle w lewym jajiku , hormoanlne pryszcze na plechach w ten dzień , lekarka widziala plyn w zatoce dauglasa a badanie progesteronu to 0,93 czyli nie potwierdza to owu . Czy wy tez macie objawy owu a w cale jej nie ma ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie mam objawow owulacyjnych :P objawy mam juz dzien po owulacji. I wiem ze jestem po.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ