oczekując na owulację-interpretacja wykresu
-
Kochana ja mam owulacje w okolicach 30 dnia cyklu. Nikt Ci nie powie kiedy możesz się jej spodziewać po to sprawa wysoce indywidualna. U niektórych testy owulacyjne zdają egzamin a u mnie całkowicie nie. Kiedy mam owulację to nie pokazują a jak nie mam to pokazują 2 kreski bardzo wyraźne a wiem to stąd bo miałam monitoringi cyklu....Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
cocosowa wrote:Kochana ja mam owulacje w okolicach 30 dnia cyklu. Nikt Ci nie powie kiedy możesz się jej spodziewać po to sprawa wysoce indywidualna. U niektórych testy owulacyjne zdają egzamin a u mnie całkowicie nie. Kiedy mam owulację to nie pokazują a jak nie mam to pokazują 2 kreski bardzo wyraźne a wiem to stąd bo miałam monitoringi cyklu....
to niestety prawda, w moim przypadku testy tez bywaja zawodne -
nick nieaktualnyJa to już wgl nie rozumiem nic od poniedziałku miałam wodnisty śluz były to 4 dni po okresie w piątek był nadal wodnisty i trochę rozciagliwego chodź on wyglądał bardziej jak jakaś galaretka mój kalendarzyk przewidział owulacje na piątek wtedy gdy właśnie była ta galaretka w sobotę był bardziej lepiacy się chodź nie było go dużo natomiast w niedziele był piękny przezroczysty Rozciągliwy sluz na jakieś 3-4 cm potrafił się rozciągnąć czułam naoliwienie a w poniedziałek był już wodnisty z domieszka białego wcale się nie rozciągal. Dziś już jest go mniej. Według kalendarzyka dni plodne powinny się skończyć w niedziele a ja wtedy miałam śluz idealny. O co może chodzić??
-