ODDAM Conceivie Plus, Castagnus i wiesiołek
-
Chętnie oddam 4 tubki żelu Conceivie Plus w aplikatorach, który bardzo polecam i który prawdopodobnie mi pomógł, całe nowe opakowanie Castagnusa i wiesiołek.
Zainteresowane pakietem proszę o wiadomość prywatną. Z racji że paczuszka jest warta ok 80zł, napiszcie krótką historię np. ile się staracie. Z 3 pierwszych dziewczyn wyłonię dziewczynę której będę mogła pomóc. Buźka!irma37 lubi tę wiadomość
NADZIEJA UMIERA OSTATNIA. -
Gratuluję :* W ostatnim cyklu używałam tego żelu, nie udało się, więc się zniechęciłam. Ale skoro piszesz, że Tobie najprawdopodobniej pomógł, to chyba spróbuję jeszcze raz Staramy się o dzidzie ósmy miesiąc, mam endometriozę i jestem po zabiegu. Według lekarza powinno się udać, ale najgorsze jest czekanie. Zaczynam nowy cykl, więc jestem pełna nadziei. PozdrawiamIrmina
-
Gratuluje szczęśliwego zakończenia starań ja z mężem staramy się prawie dwa lata i właśnie przymierzam się do kupna żelu tyle że w tubce - ponoć jest bardziej wydajny Dzięki Tobie nabrałam nadziei że może w końcu będzie dzidziuś Jeszcze raz gratulacje
-