X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Oddam testy owulacyjne :)
Odpowiedz

Oddam testy owulacyjne :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym przekazać dalej testy owulacyjne. Kupiłam kiedyś z rozpędu 50 sztuk na allegro, ale zanim dotarła paczka okazało się, że nie będą już potrzebne :) Jeśli któraś z Was chciałaby je przygarnąć, proszę o wiadomość na priv.Przesyłam je absolutnie za darmo. Mam nadzieję, że magia przeskoczy dalej i również nie zostaną one wykorzystane :)

Shelby lubi tę wiadomość

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chetnie przygarne:) moze przyniosa szczescie

zośka88 lubi tę wiadomość

6sutskjolve431gm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ