Oddam testy owulacyjne
-
nick nieaktualnyWitajcie jakiś czas temu kupiłam testy owulacyjne. Mi szczęście sprzyjało i wykorzystałam zaledwie kilka więc chętnie to co zostało oddam którejś z Was z życzeniami powodzenia w staraniach. Nie chciałabym tylko do tego dopłacać więc prosiłabym o zwrot kosztów przesyłki - 10 zł. Do oddania mam: 24 testy owulacyjne z Allegro i dwa testy owulacyjne z apteki. Do tego dwa testy ciążowe z Allegro. Jeśli będzie więcej chętnych mogę to ewentualnie podzielić na dwa zestawy, na więcej nie ma sensu bo koszt wysyłki będzie mało opłacalny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajnie, że testy komuś się przydadzą to może ustalimy szczegóły na Priv ?
Proponuję jednak podzielić na 2 części dla dwóch pierwszych osób ok? wyjdzie po 13 testów owulacyjnych i jeden ciążowy. Z zasady wysyłam wszystko listami poleconymi - raz miałam nieprzyjemną sytuację z zaginioną przesyłką.Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny zgubiłam się Dafne, Sana i Chica Mala możecie się jakoś porozumieć? i jedna z Was odezwie się wtedy do mnie na pw?
Moja propozycja to zestaw 12 testów owulacyjnych z Allegro + 1 z Apteki + 1 test ciążowy dla jednej z Was. Koszt wysyłki około 10 zł. Drugi dokładnie taki sam zestaw wyślę do Fatim. -
no ja pisałam, że jeśli Sana potrzebuje na teraz, to ja mogę odstąpić jej testy, ale się nie odzywa - dziewczyny - ja mam jeszcze trochę testów, więc nie wchodzę w drogę, bo mi na gwałt nie są potrzebne - po prostu myślałam, że zainteresowanie bedzie mniejsze
-
nick nieaktualnyRany! Zapomniałam o tym wątku! Dziewczyny, ja jednak chyba spasuję... co prawda bardzo mnie kusi ze względu chociażby na cenę... ale postanowiłam olać temat testowania i zostać przy mierzeniu temperatury, obserwacji śluzu i częstym seksie, żeby owu nie przegapić
-