X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację otwarta szyjka po owulacji?
Odpowiedz

otwarta szyjka po owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 16 października 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Czy możliwe jest żeby szyjka macicy była wysoko i otwarta dwa dni po owulacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że dwa dni jeszcze może być wysoko i otwarta, ja tak mam, z tym, że u mnie zmienia od razu położenie. przesuwa się lekko w tył w dniu po szczycie śluzu. Chociaż nie wiem, czy to po owulacji już czy po prostu po wyższym stężeniu estrognu. Miałaś monitoring i wiesz dokładne, że po owulacji już byłaś?

3Bit lubi tę wiadomość

• 3Bit Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie miałam monitoringu ale wszystkie objawy na to wskazywały. Śluz, skok temperatury, ból owulacyjny itp. Dzięki za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ