X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovarin a Inofem
Odpowiedz

Ovarin a Inofem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milcia2397 Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2023, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś ma opinie na temat inofemu i ovarinu? Któryś Wam pomógł? Brałam przez 2 cykle Inofem i raczej efektów brak. Lekarz na ostatniej wizycie polecił Ovarin ale widzę, że on ma dużo mniejszą dawkę inozytolu. Będę wdzięczna jeśli podzielicie się swoimi opiniami, może któryś ułatwił Wam zajście w ciążę? ☺️

20.11. Beta 280
    22.11 Beta 711
    4.12 Dwa serduszka na USG ❤️❤️
    Termin: 29.07.2024
  • Sarenka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2023, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ovarin kompletnie nie pomógł. Żadnej zmiany. Obecnie przyjmije inofem ale też nie widzę różnicy. Jak cykle przy pcos były nieregularne tak są nadal

❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ Blastocyst 🥰
    1.FET 09/22 9tc poronienie zatrzymane 💔🖤
    2.FET 12/22 cb 💔
    3.FET 06/24 beta 0💔
    4.FET 24/08/24 🍀🤞
    5dpt ⏸️
    6dpt- beta 39 mlU/ml
    10dpt- beta 238 mlU/ml
    12dpt- beta 566 mlU/ml
    27dpt- jest ❤️
    12+2 I badania prenatalne- niskie ryzyka
    16+1 163g 🎀
    19+2 315g
    23+2 606g

preg.png
  • Polczi5 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2023, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam ovarin i po 5 miesiącach uregulował się cykl,wróciły owulacje.

👩 26
    🧡 29.08 II
    ❤️ 14.09 mamy serduszko
    💙 31.10 prenatalne, 7cm zdrowego chłopczyka 🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ