X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovitrelle proszę o pomoc
Odpowiedz

Ovitrelle proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Goniąc marzenia Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pomóżcie! W poniedziałek byłam na monitoringu u jednej lekarki i mówi tak"wszystko ładnie,owulacja z prawego jajnika,tak jak chcemy i w czwartek wieczorem weź zastrzyk ovitrelle na pęknięcie a potem walczcie do niedzieli".
    Cały czas bóle jajników po prawej stronie,a testy owulacyjne? Wczoraj robiłam,testowa kreska blada ale była,dziś robiłam i totalna biel.
    Dziś miałam wizytę już wcześniej umówiona wizytę u innej mojej lekarki na fundusz,poszłam po recepty i przy okazji zrobiła mi USG i tam mówi " coś się dzieje w prawym jajniku ale dominującego na razie nie widać,przyjdź na USG na oddział w niedzielę i jak coś będzie to zrobisz wtedy w niedzielę zastrzyk na pęknięcie."
    To ja zgłupiałam,co mam zrobić. Czy robić dziś zastrzyk jak mówiła pierwsza lekarka czy czekać? Tak strasznie nie chce coś spieprzyć. . udostępniam mój wykres jakby co,dziś 15 dzień cyklu. .. pomóżcie prosze

zem3anlis7huurhv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ