X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovitrelle proszę o pomoc
Odpowiedz

Ovitrelle proszę o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Goniąc marzenia Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pomóżcie! W poniedziałek byłam na monitoringu u jednej lekarki i mówi tak"wszystko ładnie,owulacja z prawego jajnika,tak jak chcemy i w czwartek wieczorem weź zastrzyk ovitrelle na pęknięcie a potem walczcie do niedzieli".
    Cały czas bóle jajników po prawej stronie,a testy owulacyjne? Wczoraj robiłam,testowa kreska blada ale była,dziś robiłam i totalna biel.
    Dziś miałam wizytę już wcześniej umówiona wizytę u innej mojej lekarki na fundusz,poszłam po recepty i przy okazji zrobiła mi USG i tam mówi " coś się dzieje w prawym jajniku ale dominującego na razie nie widać,przyjdź na USG na oddział w niedzielę i jak coś będzie to zrobisz wtedy w niedzielę zastrzyk na pęknięcie."
    To ja zgłupiałam,co mam zrobić. Czy robić dziś zastrzyk jak mówiła pierwsza lekarka czy czekać? Tak strasznie nie chce coś spieprzyć. . udostępniam mój wykres jakby co,dziś 15 dzień cyklu. .. pomóżcie prosze

zem3anlis7huurhv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ