X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
Odpowiedz

Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?

Oceń ten wątek:
  • White1 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Hej dziewczyny 🙋‍♀️czy któraś ma może doświadczenia z zivafertem??
    Brałam 9 razy dokładnie, jest trochę słabszy od Ovitrelle, u mnie działał za każdym razem i jest o wiele tańszy od Ovitrelle, szybciej się wypłukuje z krwii. Nie jest gotowym zastrzykiem, trzeba go rozrobić, ale nie jest to bardzo skomplikowane

Gość lubi tę wiadomość

👧99' 🧑98' 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie
    ❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle

01.26 IVF 💉 Menopur 150
    18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕

8+0 1.65cm 🫘 11+0 4.21cm 🍋‍🟩

preg.png
  • toossiaa Koleżanka

Wysłany: 10 marca, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, zastrzyk 22 luty i 8 marca robiłam test, czy Wy tu cos widziecie ? Czy ja sobie wmawiam? Czy faktycznie cos widać? Czy to resztki po zastrzyku?

https://files.fm/f/u5x94tch2g

• Wisienka95 Ekspertka

Wysłany: 13 marca, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toossiaa wrote:
    Hej dziewczyny, zastrzyk 22 luty i 8 marca robiłam test, czy Wy tu cos widziecie ? Czy ja sobie wmawiam? Czy faktycznie cos widać? Czy to resztki po zastrzyku?

https://files.fm/f/u5x94tch2g

Widzę kreske ale to na moje oko nie jest kreska ciazowa. Powiedz jaka jest prawda, do tej pory juz sama wiesz 🙂

• toossiaa Koleżanka

Wysłany: 17 marca, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisienka95 wrote:
    Widzę kreske ale to na moje oko nie jest kreska ciazowa. Powiedz jaka jest prawda, do tej pory juz sama wiesz 🙂

Pojawił sie okres..

• Ewa_ka Nowa

Wysłany: 8 kwietnia, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, prawy jajowód mam z wątpliwą drożnością i właśnie z prawej strony występuje w tym cyklu owulacja. Został mi przepisany zastrzyk ovitrell. Ale wiem że w takiej sytuacji grozi to ciążą pozamaciczna. Czy rezygnowałyście ze starań w takim cyklu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia, 15:46

‹‹ 145 146 147 148 149
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ