X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
Odpowiedz

Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?

Oceń ten wątek:
  • White1 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Hej dziewczyny 🙋‍♀️czy któraś ma może doświadczenia z zivafertem??
    Brałam 9 razy dokładnie, jest trochę słabszy od Ovitrelle, u mnie działał za każdym razem i jest o wiele tańszy od Ovitrelle, szybciej się wypłukuje z krwii. Nie jest gotowym zastrzykiem, trzeba go rozrobić, ale nie jest to bardzo skomplikowane

Gość lubi tę wiadomość

👧99' 🧑98' 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie
    ❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle

01.26 IVF 💉 Menopur 150
    18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    09.02.26 FET 🍍 cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕

11.03 - 0.93cm 🍤 18.03 - 1.65cm 🫘

preg.png
  • Gość Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    Brałam 9 razy dokładnie, jest trochę słabszy od Ovitrelle, u mnie działał za każdym razem i jest o wiele tańszy od Ovitrelle, szybciej się wypłukuje z krwii. Nie jest gotowym zastrzykiem, trzeba go rozrobić, ale nie jest to bardzo skomplikowane
    Miałaby Pani może jeszcze ten Zivafert?
    Jakby co mój e-mail [email protected] nr tel 605896497

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia, 14:30

• toossiaa Koleżanka

Wysłany: 10 marca, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, zastrzyk 22 luty i 8 marca robiłam test, czy Wy tu cos widziecie ? Czy ja sobie wmawiam? Czy faktycznie cos widać? Czy to resztki po zastrzyku?

https://files.fm/f/u5x94tch2g

• Wisienka95 Ekspertka

Wysłany: 13 marca, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toossiaa wrote:
    Hej dziewczyny, zastrzyk 22 luty i 8 marca robiłam test, czy Wy tu cos widziecie ? Czy ja sobie wmawiam? Czy faktycznie cos widać? Czy to resztki po zastrzyku?

https://files.fm/f/u5x94tch2g

Widzę kreske ale to na moje oko nie jest kreska ciazowa. Powiedz jaka jest prawda, do tej pory juz sama wiesz 🙂

• toossiaa Koleżanka

Wysłany: 17 marca, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisienka95 wrote:
    Widzę kreske ale to na moje oko nie jest kreska ciazowa. Powiedz jaka jest prawda, do tej pory juz sama wiesz 🙂

Pojawił sie okres..

‹‹ 145 146 147 148 149
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ