Owulacja!!!
-
Dziewczyny. Pomóżcie jak rozpoznać kiedy ma się owulacje? Mam cykle około 35 dniowe. Po słuzie mi ciężko to obserwować. Testy robiłam z apteki cały miesiąc i niestety ani razu nie wyszedł pozytywny. Jeden miesiąc brałam clo i w 18bdniu cyklu pęcherzyki były malutkie. Możliwe że ma dopiero w 20 dniu cyklu owulacje ale nie jestem pewna.ewelcia45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelcia45 wrote:Dziewczyny. Pomóżcie jak rozpoznać kiedy ma się owulacje? Mam cykle około 35 dniowe. Po słuzie mi ciężko to obserwować. Testy robiłam z apteki cały miesiąc i niestety ani razu nie wyszedł pozytywny. Jeden miesiąc brałam clo i w 18bdniu cyklu pęcherzyki były malutkie. Możliwe że ma dopiero w 20 dniu cyklu owulacje ale nie jestem pewna.ignite
-
Testy nie potwierdzają,że owulacja była, a że ‚będzie’ . Ja już tak miałam, testy owu pozytywne, a jak poszłam na usg to się okazało,że pęcherzyk przerósł i nie pękł. Najlepiej potwierdzić usg, tak jak pisze ciasteczko
-
nick nieaktualny
-
Na jakie testy z apteki sikalas?
W aptekach są testy horien medical i to są niebieskie allegraki które nie pokazują nic. -
Bole podbrzusza i ciagnace jajniki to oznaka owulacji?i duzo sluzu podczas stosunku a dzis juz jak reka odjoł co myslicie?9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
A któraś z Was ma jakieś informacje od lekarzy co może być przyczyną niepękania pęcherzyków/braku owulacji?hiperprolaktynemia czynnościowa,
PCOS?, lekka IO? - brak jednoznacznej opinii lekarzy,
MTHFR C677T/A1298C heterozygota,
niski progesteron, cykle bezowulacyjne,
-
_Hope_ wrote:Na jakie testy z apteki sikalas?
W aptekach są testy horien medical i to są niebieskie allegraki które nie pokazują nic.
Mi właśnie te horien medical nie wychodziły. Pół roku chyba używałam i ani razu nie był pozytywny, a niby owulacja była... -