X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • majeczka90 Nowa

Wysłany: 1 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Jestem tu nowa, nie wiem za bardzo jeszcze jak sie tu poruszaa, ale... staram sie o dzidziusia. Dopiero w sumie drugi cykl. Mam problem ze sluzem plodnym, po prostu go zabardzo go widzę. Cykle mam raczej reguralne 29-30 dni. Ostatnia @ miałam 8 wrzesnia zkolejną powinnam mieć 7-8 października. Kochałam się z chłopakiem 16go dnia cyklu teoretycznie dni płodne. Od niedzieli bolą mnie piersi, boli mnie podbrzusze, ale inaczej jak przed @ w ogóle czy to nie dziwne ze 10 dni przed czuje juz takie bole?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ