X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja- dzien
Odpowiedz

Owulacja- dzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Strudzona Nowa

Wysłany: 10 lutego 2020, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, pytanie może głupie ale trochę mnie nurtuje. 13 dc wzięłam ovitrelle zgodnie z zaleceniem lekarza.14 dc cały dział kuly mnie jajniki i byłam przekonana że to był dzień owulacji, tak też ovufriend początkowo zaznaczył owulacje. 15 dc byłam na monitoringu koło 13 i owulacja była potwierdzona. Po czym ovufriend zaznaczył mi że owulacja jednak była 15 dc. wiem że to dzień różnicy ale zatsNawia mnie na Ile może się mylić ovufriend z zaznaczona owulka. Czy wam też jakoś mylnie zaznaczylo? czy powinnam jednak przyjąć za dzień owulacji 15 dc?

• VR Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2020, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten kalendarz ovufriend chyba nie jest jakoś bardzo dokładny. Wydaje mi się, że zawsze może się mylić. Monitoring jest bezsprzeczny na pewno.

52f668246f.png

[*] 8tc 10.2016 łyżeczkowanie
    [*] 5tc 08.2017 cp
    Kraków

MTHFR C6ttC-T hetero
    PAI-1 4G/5G homo
    hiperprolaktynemia czynnościowa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ