X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja- dzien
Odpowiedz

Owulacja- dzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Strudzona Nowa

Wysłany: 10 lutego 2020, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, pytanie może głupie ale trochę mnie nurtuje. 13 dc wzięłam ovitrelle zgodnie z zaleceniem lekarza.14 dc cały dział kuly mnie jajniki i byłam przekonana że to był dzień owulacji, tak też ovufriend początkowo zaznaczył owulacje. 15 dc byłam na monitoringu koło 13 i owulacja była potwierdzona. Po czym ovufriend zaznaczył mi że owulacja jednak była 15 dc. wiem że to dzień różnicy ale zatsNawia mnie na Ile może się mylić ovufriend z zaznaczona owulka. Czy wam też jakoś mylnie zaznaczylo? czy powinnam jednak przyjąć za dzień owulacji 15 dc?

• VR Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2020, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten kalendarz ovufriend chyba nie jest jakoś bardzo dokładny. Wydaje mi się, że zawsze może się mylić. Monitoring jest bezsprzeczny na pewno.

52f668246f.png

[*] 8tc 10.2016 łyżeczkowanie
    [*] 5tc 08.2017 cp
    Kraków

MTHFR C6ttC-T hetero
    PAI-1 4G/5G homo
    hiperprolaktynemia czynnościowa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ