X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja- dzien
Odpowiedz

Owulacja- dzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Strudzona Nowa

Wysłany: 10 lutego 2020, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, pytanie może głupie ale trochę mnie nurtuje. 13 dc wzięłam ovitrelle zgodnie z zaleceniem lekarza.14 dc cały dział kuly mnie jajniki i byłam przekonana że to był dzień owulacji, tak też ovufriend początkowo zaznaczył owulacje. 15 dc byłam na monitoringu koło 13 i owulacja była potwierdzona. Po czym ovufriend zaznaczył mi że owulacja jednak była 15 dc. wiem że to dzień różnicy ale zatsNawia mnie na Ile może się mylić ovufriend z zaznaczona owulka. Czy wam też jakoś mylnie zaznaczylo? czy powinnam jednak przyjąć za dzień owulacji 15 dc?

• VR Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2020, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten kalendarz ovufriend chyba nie jest jakoś bardzo dokładny. Wydaje mi się, że zawsze może się mylić. Monitoring jest bezsprzeczny na pewno.

52f668246f.png

[*] 8tc 10.2016 łyżeczkowanie
    [*] 5tc 08.2017 cp
    Kraków

MTHFR C6ttC-T hetero
    PAI-1 4G/5G homo
    hiperprolaktynemia czynnościowa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ