WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja po odstawieniu tabletek anty
Odpowiedz

Owulacja po odstawieniu tabletek anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • naaatii Nowa

Wysłany: 29 marca 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawilam tabletki 16 lutego. Bralam je 5 miesiecy.

18 lutego dostalam miesiaczke z odstawienia. Od 12 dc robilam testy owulacyjne ale owulacji nie bylo.

22 marca dostalam miesiaczke. Wedlug aplilacji mam miec owulacje 6.04. Jestem teraz w 8dc i mam bole w okolicy jajnikow. Czy jest mozliwe ze owulacja bedzie wczesniej?

• AniaZ Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po odstawieniu tabletek antykoncepcyjntch mogą dziać się różne cuda. Trzeba dać czas organizmowi na powrót do swoich norm 😊
    Owoulacja zawsze może wystąpić wcześniej bądź później. Ja np. mam bardzo długie cykle i bardzo późno owulacje (jeśli wogóle ona jest).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ