X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja po odstawieniu tabletek anty
Odpowiedz

Owulacja po odstawieniu tabletek anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • naaatii Nowa

Wysłany: 29 marca 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawilam tabletki 16 lutego. Bralam je 5 miesiecy.

18 lutego dostalam miesiaczke z odstawienia. Od 12 dc robilam testy owulacyjne ale owulacji nie bylo.

22 marca dostalam miesiaczke. Wedlug aplilacji mam miec owulacje 6.04. Jestem teraz w 8dc i mam bole w okolicy jajnikow. Czy jest mozliwe ze owulacja bedzie wczesniej?

• AniaZ Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po odstawieniu tabletek antykoncepcyjntch mogą dziać się różne cuda. Trzeba dać czas organizmowi na powrót do swoich norm 😊
    Owoulacja zawsze może wystąpić wcześniej bądź później. Ja np. mam bardzo długie cykle i bardzo późno owulacje (jeśli wogóle ona jest).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ