X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja po odstawieniu tabletek anty
Odpowiedz

Owulacja po odstawieniu tabletek anty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • naaatii Nowa

Wysłany: 29 marca 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawilam tabletki 16 lutego. Bralam je 5 miesiecy.

18 lutego dostalam miesiaczke z odstawienia. Od 12 dc robilam testy owulacyjne ale owulacji nie bylo.

22 marca dostalam miesiaczke. Wedlug aplilacji mam miec owulacje 6.04. Jestem teraz w 8dc i mam bole w okolicy jajnikow. Czy jest mozliwe ze owulacja bedzie wczesniej?

• AniaZ Znajoma

Wysłany: 4 kwietnia 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po odstawieniu tabletek antykoncepcyjntch mogą dziać się różne cuda. Trzeba dać czas organizmowi na powrót do swoich norm 😊
    Owoulacja zawsze może wystąpić wcześniej bądź później. Ja np. mam bardzo długie cykle i bardzo późno owulacje (jeśli wogóle ona jest).

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ