X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych.
Odpowiedz

Owulacja po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ponad 2 tyg temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. 31.01 miałam krwawienie z odstawienia. Od 7.2 mam pozytywne testy owulacyjne. Od 8.2 wieczorem zauważyłam galaretkowaty bezbarwny śluz. A dziś-9.02 czuje wilgoć oraz znowu zauważyłam ściągnący się śluz. Czy możliwe jest to abym tak szybko miała owulacje? Tabletki jadłam pół roku,wcześniej moje cykle trwały od 39-59 dni. Nigdy nie miałam tak szybko owulacji. Temperatura dziś 36,4 spadła o 2 oczka. Przytulalismy się z mężem 8.02.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/148edb3f2df6.jpg.html

tps://naforum.zapodaj.net/148edb3f2df6.jpg.html

Tutaj w linku są moje testy owulacyjne do wglądu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:36

• LilyEvans Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Organizm moze szalec po antykonecepcji. Jedna ze staraczek Maniaaa zaszla w ciaze blizniacza zaraz po odstawieniu, ja za to mialam pierwsze 2 cykle bezowulacyjne a trzeci juz mi sie baaaardzo ciagnie jak mozesz zobaczyc.

Niestety na testach owulacyjnych sie nie znam bo nigdy nie robilam.

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie liczę się z ciążą mnogą. No nic testuje i sprawdzam tempke dalej. Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ