X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja podczas okresu
Odpowiedz

Owulacja podczas okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anakin Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy to mozliwe? W jednym z postow u mamaginekolog byla taka historia, ze para starala sie kilka lat i dopiero po zakrapianej imprezie, kiedy wspolzyli w 3dc sie udalo. Dzis (2dc) podczas zabiegow higienicznych zauwazylam u siebiw sporo sluzu, ktory wygladal na ksiazkowo plodny... w polowie cyklu tez "miewam sluz" ale nigdy tak piekny (o ile mozna mowic o pieknym sluzie:)). Oczywiscie sluz byl zmieszany z krwia ale tam gdzie akurat krwi nie bylo byl IDEALNY... chyba zwariowalam...

Tosia80 lubi tę wiadomość

Lipiec 2018 - synek ♥️
    Październik 2020 - poronienie 6tc
    Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
    Listopad 2021 - puste jajo 9tc
    Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam taki śluz 1-2dc ale u mnie owulacji na pewno wtedy nie ma. Usg rozwieje wątpliwości. A do tego zrób lh, fsh, estradiol i będziesz wiedziała.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ