X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja - pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Owulacja - pomoc w interpretacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agnieszka00 Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na testach owulacyjnych z allegro rzadko kiedy wychodza mocne krechy :( niestety te testy sa do niczego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 22:27

• ignite Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak słyszałam,ja nie miałam z allegro ale takie same były i zawsze kreska była blada.Teraz mam płytkowe

ignite
  • Frufru Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowałam takie przez pół roku, ani razu nie pokazały owulacji, mimo, że moim zdaniem była.
    Chyba jednak lepiej zainwestować w coś innego, kiedyś dziewczyny polecały testy z Rossmana.

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ