X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację owulacja potwierdzona u gin ale czy przebiegła ona prawidłowo?
Odpowiedz

owulacja potwierdzona u gin ale czy przebiegła ona prawidłowo?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    częśc dziewczyny, szukałam podobnego tematu ale nie znalazłam :) 28.10 byłam u ginekologa i potwierdział on że owulacja była dzień lub dwa wcześniej. I tu pojawia się moje pytanie. Czy to znaczy że z owulacją jest wszystko w porządku? Czy pęcherzyk pękł itd? Szczerze to jestem jeszcze w tej kwesti zielona i nie dokońca wiem jak dokładnie przebiega owulacja. Bardzo proszę o porade. Z góry dziękuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 13:13

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ