X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację owulacja potwierdzona u gin ale czy przebiegła ona prawidłowo?
Odpowiedz

owulacja potwierdzona u gin ale czy przebiegła ona prawidłowo?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    częśc dziewczyny, szukałam podobnego tematu ale nie znalazłam :) 28.10 byłam u ginekologa i potwierdział on że owulacja była dzień lub dwa wcześniej. I tu pojawia się moje pytanie. Czy to znaczy że z owulacją jest wszystko w porządku? Czy pęcherzyk pękł itd? Szczerze to jestem jeszcze w tej kwesti zielona i nie dokońca wiem jak dokładnie przebiega owulacja. Bardzo proszę o porade. Z góry dziękuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 13:13

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ