Owulacja- pytanie
-
Hej, mam cykl 28 dniowy, okres trwa 3 dni. Owulacja zgodnie z kalendarzem dzisiaj (14 dc). Kochaliśmy się z mężem w 11, 12 i 13 dc. Dziś tak się złożyło, że w ten szczególny dzień nie będzie na to szans. Czy komuś udało się zajść w ciążę przy stosunku przed owulacją? dodam, ze testy owulacyjne wychodzily pozytywne w 11 i 12 tc, dzis tez pozytywny ale testowa kreska jest ciemniejsza od kontrolnej. Pozdrawiam wszystkie staraczkiMama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -
raskar90 wrote:Hej, mam cykl 28 dniowy, okres trwa 3 dni. Owulacja zgodnie z kalendarzem dzisiaj (14 dc). Kochaliśmy się z mężem w 11, 12 i 13 dc. Dziś tak się złożyło, że w ten szczególny dzień nie będzie na to szans. Czy komuś udało się zajść w ciążę przy stosunku przed owulacją? dodam, ze testy owulacyjne wychodzily pozytywne w 11 i 12 tc, dzis tez pozytywny ale testowa kreska jest ciemniejsza od kontrolnej. Pozdrawiam wszystkie staraczki
U mnie testy pozytywne były w 15 i 16 dniu cyklu, a serduszkowalismy w 14,15 i 17 dniu cyklu. Udało się 😁
Plemniki w dobrych warunkach żyją do 5 dni, więc spokojnie, mogło się udać 😁 -
Dziewczyny czy to znaczy ze owu już była czy będzie? Wg aplikacji wczoraj wypadła :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2022, 18:49
-
Myszka85 wrote:Hej czy jest to możliwe, mając cykle między 26 a 28 , żeby w 25 dniu mieć dzień płodny? Takie coś mi aplikacja pokazała ze owulacja i dni płodne, a jestem 4 dni przed okresem
Chyba coś nie tak aplikacja pokazuje, nie mam pojęcia. Pytanie co wprowadzałaś do aplikacji w poprzednich cyklach? Ale co do owulacji to najlepiej polegać na własnej obserwacji ciała, można dodać ewentualnie testy owulacyjne albo lepiej monitorować u lekarzaMama x 2. Staramy się o trzecie dziecko (czerwiec- piąty cykl starań).
👧 10.2016 ❤️
👧 01.2019 ❤️
👧/🧑 ??? -