X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja w czasie choroby A starania
Odpowiedz

Owulacja w czasie choroby A starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daria78 Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy ktoś starał się o ciążę w okresie owulacji kiedy w tym czasie był chory?czy zapłodnienie w czasie choroby może mieć negatywne skutki?chodzi mi konkretnie o okres owulacji A przechodzenie w Tym czasie infekcji wirusowej lub bakteryjnej

• PóźnyMrRight Nowa

Wysłany: 26 października 2019, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Daria78,
    dokładnie te same pytanie mnie męczy, więc jeśli, któraś z koleżanek wie coś więcej - dołączam się do prośby o odpowiedź.

• Upragniona niunia Ekspertka

Wysłany: 26 października 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przez ostatnich kilka miesięcy, oczywiście jak tylko ponowilam starania, co miesiąc coś brało. Albo zapalenie pęcherza albo przeziębienie albo opryszczka, dopiero od miesiąca się uspokoiło. Objawy miałam przed owulacja natomiast niektórzy twierdzą że przeziębienie to zwiastun ciąży,- jak wystąpi po owulacji, osłabiony organizm itp.

Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
    12.2017 - cp
    Starania od 10.06.2017

Nadzczynnosc GB.
    Zielone światło.
    06.22- 5cykl starań na nowo.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ