Owulacja watpliwosci
-
Hej moze ktoras. Was badala w okresie okolowulacyjnym estradiol i Lh ja w 17 dniu cyklu zbadalam i wynik jest taki estradiol 267 Lh 33 nie wiem cY ta owulacja juz byla czy dopiero bedZie paski owulacyjne jeszcze nie sa pozytywne ( albo i sa ciezko mi
To zinterpretowac) z koleji nie bylo jeszcze spadku temp bo utrzymuje sie na granicy 36,9 a owulacje mam w okolicy 20 dnia ( przynajmniej tak mysle) sluz plodny te sie pojawia -
Z tego, co się orientuję to estradiol, fsh i lh należy badać w 3-5 dc, potem już nie ma to sensu, natomiast do potwierdzenia przebytej owulacji można zbadać progesteron ok 7dpo
co do testów owulacyjnych, to po raz pierwszy w tym cyklu chciałam je robić i każdy mi wychodzi negatywny
niby zgodnie z instrukcją 2 kreski oznaczają pozytyw, ale większość dziewczyn tu pisze, że pozytywny jest wtedy, gdy kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej, więc zgodnie z tym moje są negatywne.... -
Akte wrote:Z tego, co się orientuję to estradiol, fsh i lh należy badać w 3-5 dc, potem już nie ma to sensu, natomiast do potwierdzenia przebytej owulacji można zbadać progesteron ok 7dpo
co do testów owulacyjnych, to po raz pierwszy w tym cyklu chciałam je robić i każdy mi wychodzi negatywny
niby zgodnie z instrukcją 2 kreski oznaczają pozytyw, ale większość dziewczyn tu pisze, że pozytywny jest wtedy, gdy kreska testowa jest mocniejsza od kontrolnej, więc zgodnie z tym moje są negatywne.... -