Owulka 3 dni po okresie?
-
Hey Dziewczyny. Jestem tu w zasadzie nowa, temp mierze od polwy poprzedniego cyklu, który trwał 22 dni, owu prawdopodobnie 15dnia, jak rownież od początku tego cyklu...
Otóż, 15go dostałam miesiaczke, która skończyła sie 3 dni temu, a dziś czuje ból owulacyjny, mam strasznie mokro, a śluz był podbarwiony nitkami krwi,czy to możliwe zeby owulacja wystąpiła 3 dni po zakończeniu miesiaczki a 8go dnia cyklu??
I jeszcze jedno... Podczas ostatniej owulacji jak i dzisiaj zauważyłam, ze hmmm.... Piecze mnie twarz? Wiecie, takie uczucie gorąca, mrowienie na policzkach...
Czy to normalne, czy sobie wkręcam:)?
I co sądzicie o owu zaraz po okresie? I w takim razie skoro ostatnia faza lutealna była krótka, to czy t oznacza ze na ciąże w tym miesiącu tez nie ma szans?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:43
Mama Kasia -
dzieki Dziewczyny:) troche mi ten ból namieszał w glowie,a poza tym dopiero sie uczę swojego ciała. u mnie problem polegal na tym ze 4 miesiace (do listopada) bralam tabletki anty,gdzie nawet krwawienie z odstawienia nie wystapilo,wiec to tak jakby jeden ponad 140dniowy cykl, w grudniu mialam juz miesiaczke wywolana, a ta,ktora mi sie 3 dni temu skonczyla przyszla naturalnie alr w 22dc,wiec to wszystko chyba musi sie u mnie wynormowac,choc hormony mam w porzadku:) pozdrawiam
Mama Kasia -
Mama Kasia wrote:Hey Dziewczyny. Jestem tu w zasadzie nowa, temp mierze od polwy poprzedniego cyklu, który trwał 22 dni, owu prawdopodobnie 15dnia, jak rownież od początku tego cyklu...
Otóż, 15go dostałam miesiaczke, która skończyła sie 3 dni temu, a dziś czuje ból owulacyjny, mam strasznie mokro, a śluz był podbarwiony nitkami krwi,czy to możliwe zeby owulacja wystąpiła 3 dni po zakończeniu miesiaczki a 8go dnia cyklu??
Jasne że możliwe. Ja miałam w tym cyklu owulkę w 9dc a zeszły cykl trwał 25 dni wszystko możliwe
-