X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pękanie pęcherzyka
Odpowiedz

pękanie pęcherzyka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) jak byłam na monitoringu to profesorka mi powiedziała, ze mój pęcherzyk właśnie pęka i że to trwa zawsze jakiś czas. Czy owu uznaje się, ze było jak zaczyna pękać czy jak już "skończy"

• pysia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie wydaje ze owu bylo jak pecherzyk peknie, bo wtedy znaczy ze uwolnik komorke i mozna ja zaplodnic :)

aszka, Unlike, mycha28 lubią tę wiadomość

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • marl202 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulacja tj. pęknięcie pęcherzyka, czyli najwyższa płodność jest przez kilka godzin od pęknięcia ale mój lekarz mówi że próbowac dopóki jest śluz płody a później to już tylko dla przyjemności ... :)

Anna255 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ