Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pierwsza owulacja po porodzie
Odpowiedz

Pierwsza owulacja po porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Chciałam zapytać jak szybko mialyscie pierwszą owulacje po porodzie? Jak sie objawiala?
    Bo u mnie to na razie chyba tylko takie straszaki są :)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle nie zwracałam uwagi na objawy owulacji po ciąży, bo nie w głowie były mi te tematy :P A owulację musiałam mieć ok. 4 miesiąca po porodzie, bo @ dostałam ok. 4,5 miesiąca po.

• Dip88 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja @ miałam 3 miesiące po porodzie i też nie zwracałam uwagi na objawy. Więc co do owulacji ciężko mi coś stwierdzić.

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱

Wysłany: 26 marca 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chcielibysmy cos podziałać, ale @ na horyzoncie nie widac, a dodatkowo kp:) corka ma ponad 6 miesiecy:)

xnw4krnt7935gj3w.png
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To działajcie, nic nie stoi na przeszkodzie :D

Wysłany: 27 marca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo :P ale co to za probowanie jak wiadomo ze nic z tego:P

xnw4krnt7935gj3w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ