X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pilnie poszukuję
Odpowiedz

Pilnie poszukuję

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Malina352 Znajoma

Wysłany: 16 lipca 2024, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukuję tabletek Lametta
    [email protected]

Malina352
  • Roszponka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2024, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś potrzebuje testów owulacyjnych? Mam na zbyciu 30szt. Horien Medical, ważne do 11/2024 oraz zioła o. Sroki, 3/4 opakowania z 250g.

start: 06.2021

10/11/12.2022 clo+ovi❌
    05.2023 7/9tc💔
    11.2023 6/7tc 💔 cp P
    05.2024 💔 cb

MTHFR hetero, PAI hetero
    Niskie APTT
    PCOS, IO
    Niedrożny lewy jajowód

08.2024🍀🍀🍀🍀
    11.10 FET 5aa
    17.10 ⏸️
    21.10 250,0
    23.10 462,9 (84,4%)
    25.10 1099,0 🎉
    06.06 36+5 PPROM, CC 50cm, 2450g
    age.png
    Po ciąży usg, rezonans, onkolog🫥
  • Oleczka_kh Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2024, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdanka wrote:
    Hej, czy ma któraś z was na sprzedać duphaston i euthyrox n25?

Mam 3 opakowania duphastonu

preg.png
  • Oleczka_kh Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2024, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka_kh wrote:
    Mam 3 opakowania duphastonu

Jedno mam zaczęte więc bym zostawiła sobie w razie wu, dwa opakowania mogę sprzedac

preg.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ