X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienia w połowie cyklu
Odpowiedz

Plamienia w połowie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2024, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj (16 dc) koło 22 przy podcieraniu zobaczyłam różowe zabarwienie. Pomyślałam, że może to na owulację, mimo tego, że pierwszy raz miałam takie plamienie w środku cyklu. A dzisiaj od około 15 (17dc) zaczął boleć mnie brzuch trochę jak na miesiączkę i koło godziny 18 zaczęłam plamić na brązowo..
    Do lekarza mogę dostać się dopiero w poniedziałek.
    Dlatego chciałam zapytać, czy któraś z Was tak miała?
    Zaczęłam się stresować, że to coś złego. A wiem, że na Was zawsze można liczyć. Wiem, że żadna nie jest lekarzem, ale może któraś wie z doświadczenia. Będę wdzięczna za odpowiedź 🙏🏻

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10 prog - 16,4
    23.06 ➡️ beta 7dpt - 51,00 🥹
    26.06 ➡️ beta 10dpt - 234,80 prog - 29,10
    03.07 ➡️ beta 17dpt - 2826,00 prog - 21,12
    Widoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym 🍀
    10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
    24.07 ➡️ następna wizyta

Cudzie trwaj 🥹🍀🤞🏻

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ