X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienia w połowie cyklu
Odpowiedz

Plamienia w połowie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2024, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj (16 dc) koło 22 przy podcieraniu zobaczyłam różowe zabarwienie. Pomyślałam, że może to na owulację, mimo tego, że pierwszy raz miałam takie plamienie w środku cyklu. A dzisiaj od około 15 (17dc) zaczął boleć mnie brzuch trochę jak na miesiączkę i koło godziny 18 zaczęłam plamić na brązowo..
    Do lekarza mogę dostać się dopiero w poniedziałek.
    Dlatego chciałam zapytać, czy któraś z Was tak miała?
    Zaczęłam się stresować, że to coś złego. A wiem, że na Was zawsze można liczyć. Wiem, że żadna nie jest lekarzem, ale może któraś wie z doświadczenia. Będę wdzięczna za odpowiedź 🙏🏻

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10 prog - 16,4
    23.06 ➡️ beta 7dpt - 51,00 🥹
    26.06 ➡️ beta 10dpt - 234,80 prog - 29,10
    03.07 ➡️ beta 17dpt - 2826,00 prog - 21,12
    Widoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym 🍀
    10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
    24.07 ➡️ 1,64 cm szczęścia ❤️ 8t+1d
    25.08 ➡️ pierwsze prenatalne 🤞🏻

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ