X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienia w połowie cyklu
Odpowiedz

Plamienia w połowie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga121222 Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2024, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj (16 dc) koło 22 przy podcieraniu zobaczyłam różowe zabarwienie. Pomyślałam, że może to na owulację, mimo tego, że pierwszy raz miałam takie plamienie w środku cyklu. A dzisiaj od około 15 (17dc) zaczął boleć mnie brzuch trochę jak na miesiączkę i koło godziny 18 zaczęłam plamić na brązowo..
    Do lekarza mogę dostać się dopiero w poniedziałek.
    Dlatego chciałam zapytać, czy któraś z Was tak miała?
    Zaczęłam się stresować, że to coś złego. A wiem, że na Was zawsze można liczyć. Wiem, że żadna nie jest lekarzem, ale może któraś wie z doświadczenia. Będę wdzięczna za odpowiedź 🙏🏻

👱🏻‍♀️29
    🧑🏻‍🦱29

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od: 02.2023

💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk

18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności
    18.11 badanie drożności jajowodów
    Jajowody drożne ✅

AMH 5,20

Parametry nasienia ✅
    Aglutynacja (III) ❌

01.2025 stymulacja (aromek+ovitrelle)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ