X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienie po clostilbegycie
Odpowiedz

Plamienie po clostilbegycie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aypis Autorytet

Wysłany: 21 maja 2022, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z was zauważyła plamienie po Clo? Dzień po odstawieniu zauważyłam trochę krwi. Czy to normalne? Czy powinnam to zgłosić lekarzowi?

*Testy owulacyjne i śluz wykluczają raczej owulacje w 10dc ale już sama nie wiem 😒

💊 udało się w 1 cyklu stymulowanym clo

⏸ 8.06
    ❌ 23.08 - podejrzenie monosomii chromosomu X (nifty pro)
    💗 8.09 - amniopunkcja wykluczyła zespół Turnera - zdrowa Łucja! 👧🏼

☀️ 27.01.23 - Lusia już z nami! 37+2 / 2750g / 55cm
    age.png
  • Imbirowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2022, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aypis wrote:
    Hej, czy któraś z was zauważyła plamienie po Clo? Dzień po odstawieniu zauważyłam trochę krwi. Czy to normalne? Czy powinnam to zgłosić lekarzowi?

*Testy owulacyjne i śluz wykluczają raczej owulacje w 10dc ale już sama nie wiem 😒
    Nigdy się nie spotkałam z tym aby plamić po Clo. Jeśli już plamiłam to ciągiem po okresie po prostu.
    Zbadaj 10-13 dnia cyklu LH, estradiol i progesteron. Wtedy będziesz miala pewność co do zbliżającej się owulacji i idź na monitoring.

Aypis lubi tę wiadomość

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2022, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aypis wrote:

przy clo powinnaś mieć monitoring

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ