X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Plamienie po clostilbegycie
Odpowiedz

Plamienie po clostilbegycie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aypis Autorytet

Wysłany: 21 maja 2022, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z was zauważyła plamienie po Clo? Dzień po odstawieniu zauważyłam trochę krwi. Czy to normalne? Czy powinnam to zgłosić lekarzowi?

*Testy owulacyjne i śluz wykluczają raczej owulacje w 10dc ale już sama nie wiem 😒

💊 udało się w 1 cyklu stymulowanym clo

⏸ 8.06
    ❌ 23.08 - podejrzenie monosomii chromosomu X (nifty pro)
    💗 8.09 - amniopunkcja wykluczyła zespół Turnera - zdrowa Łucja! 👧🏼

☀️ 27.01.23 - Lusia już z nami! 37+2 / 2750g / 55cm
    age.png
  • Imbirowa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2022, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aypis wrote:
    Hej, czy któraś z was zauważyła plamienie po Clo? Dzień po odstawieniu zauważyłam trochę krwi. Czy to normalne? Czy powinnam to zgłosić lekarzowi?

*Testy owulacyjne i śluz wykluczają raczej owulacje w 10dc ale już sama nie wiem 😒
    Nigdy się nie spotkałam z tym aby plamić po Clo. Jeśli już plamiłam to ciągiem po okresie po prostu.
    Zbadaj 10-13 dnia cyklu LH, estradiol i progesteron. Wtedy będziesz miala pewność co do zbliżającej się owulacji i idź na monitoring.

Aypis lubi tę wiadomość

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
  • Betti37 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2022, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aypis wrote:

przy clo powinnaś mieć monitoring

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ