Plamienie tydzień po miesiączce POMOCY
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem, co myśleć!!!
18 czerwca miałam miesiączkę była 20 i 21 czerwca.
Od 2 dni mam ciężkie, obolałe piersi.
Wczoraj tak mi się chciało spać, że poszłam o 18 spać i spałam do 8 rana!!!!
A spałabym chyba jeszcze dłużej gdyby nie bóle krzyżowe, które mnie obudziły.
Zmierzyłam temp (o 6 rano) 36.9, a normalnie w I fazie mam 36.3-36.4 no i do tego niespodzianka.... termometr brudny od brązowego plamienia i teraz mam wkładkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 10:13
Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Ja tez mam przygody z tym.. Moje cykle trwają ponad 40 dni rożnie. A ostatnio mam tak ze normalnie mam miesięczke, tydzień normalny i tydzień plamienia. Masakra jakaś. Lekarz mi dał do zrobienia ft4, hcg, i prolaktyne.
Musze to zbadać, boje sie ze mogą byc problemy z zajściem do tego okropnie boli mnie brzuch pierwszego dnia.. -
Tak więc info dla tych, co odpisali
Jestem w ciąży!
Ale.... w poniedziałek miałam betę 642, a dziś środa 784.
Badanie robione po 40h, co myślicie?
Pęcherzyka nigdzie nie widaćagatkaa lubi tę wiadomość
Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Dobra zacznę od początku....
Od poniedziałku do dziś byłam w szpitalu ginekologiczno endokrynologicznym na badaniach hormonalnych, ale skoro wykryli Bete, to nie robili badań, tylko zajęli się "ciążą". Dlatego wiem wyniki.
Co mi powiedzieli?
W poniedziałek że poroniłam, skoro plamię
wczoraj, że to na pewno ciąża poza maciczna
dziś, ze szansa na zdrową ciąże nikła, bo nie ma pęcherzyka. 4 lekarzy szukało pęcherzyka, a wszędzie czytam, że takowy widoczny jest przy becie 1000+.
Stawianie pochopnych opinii, wywołujących płacz u mnie co pół godziny!!!!
Wróciłam, pojechałam do mojego miejscowego gin i powiedział, ze najważniejsze, ze rośnie, a ile to sprawa indywidualna i w piątek mam wykonać znowu i usg i beteCiąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
nick nieaktualny
-
No właśnie problem, że pęcherzyka nie ma
Lekarz powiedział, że myślał, że już coś się pokaże
Bóle ustały, jedyne co to takie 3 minutówki, a plamienia mniejsze, ale jednak nadal minimalnie brudzę.....Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Miałaś plamienia 7dni po miesiaczce tak?bo ja jak byłam w ciąży to miałam plamienia ale tydzień po owulacji. Też jakoś z tydzień. Spokojnie u mnie przy becie400 tez nie było kompletnie nic dopiero w 4tyg i 6 dniu ciąży (czyli prawie 5 tydzień) był już pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.