Plamienie tydzień po miesiączce POMOCY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Yousee!
Od soboty plamienia ustały 100%
Wczoraj ani trochę mnie brzusio nie bolał.
Dziś kolejna beta i znowu nerwy.....
Za to od 4 spać nie mogę - ot tak aż już zgłodniałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 05:28
Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo bym zrobiła na Twoim miejscu? Po pozytywnym teście czekałabym na pierwszą wizytę u pielęgniarki, którą bym miała w 12 tygodniu ciąży.
Z tego co widzę kłujesz się dla przyjemności, bo nikt Cię do tego nie zmusza. A zresztą... chcesz to się kłuj co 2 dni przez kolejne 2 miesiące. Widać lubisz się stresować i coś sobie wkręcać. -
Informacja dla Pani LADY MARUDA, która zniżyła mnie do poziomu nawiedzonej, została mi usunięta CIĄŻA POZAMACICZNA, także kobieto nie znasz się - nie obrażaj ludzi!!!!!!
Lekarze wiedzą lepiej skoro kazali mi kontrolować betę co 2 dni!Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
nick nieaktualny
-
To ja przechodziłam to bez komplikacji.
Opisałam to tutaj
https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/ciaza-pozamaciczna-metotreksat,7948.html
Zanim się dowiedziałam, nie miałam ŻADNYCH bóli, lekkie plamienie/brudzenie i nic poza tym. Zbieg okoliczności, iż 29 miałam iść na badania hormonalne do szpitala na 3 dni, a 28 dowiedziałam się o ciąży i w szpitalu zostałam na obserwacji ciąży, a lekarze nic nie widzieli ani w macicy ani poza nią, dopiero dzień przed podaniem Metotreksatu zobaczyli afekt w prawym jajowodzie
W szpitalu w sumie byłam 10 dni i przez tyle dni nie wiedziałam co się dzieje, żadnych obajwów, a jednakCiąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Witajcie
Dziewczyny w 30 i 31 d.c miałam niewielkie brązowe plamienie, a w 31 d.c przez kilka minut bóle jajników. Myślałam, że jest to tradycyjnie zwiastun miesiączki ale miesiączka nie przyszła...dodam, że mam zdiagnozowane PCO i problemy z regularnymi cyklami, owulacją itd.
Czy którejś z Was zdarzyło się coś podobnego? Dodam że w 31 d.c robiłam test ciążowy i wyszedł niestety negatywny staramy się o fasolkę ok. 2 lat.
Proszę o komentarze!
Myszka -