X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację plamienie w 12 dc przy staraniu o dzidzi
Odpowiedz

plamienie w 12 dc przy staraniu o dzidzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Dziś 12 dc mam małę plamienia co to możne oznaczać? Odczuwam ból brzucha

Karla24 lubi tę wiadomość

• Ewelape1504 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2020, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak w pierwszej ciąży ;) myślałam ,że to okres bo miałam bóle typowo @ . Plamienie trwało 2 dni , zrobiłam test i były tłuste dwie kreski :)

18.09 blada kreska na tescie
    21.09-13 dpo : Beta HCG 153
    24.09 dwie tłuste krechy❤️
    30.09Beta HCG 7490, widoczny pęcherzyk 8 mm i żółtkowy 4 mm.
    06.06.2021-na świat przyszedł Adaś ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ