X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pomocy! Kiedy owulacja??? Bardzo pilne.
Odpowiedz

Pomocy! Kiedy owulacja??? Bardzo pilne.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo proszę o pomoc.

W niedzielę miałam pozytywny test owulacyjny. Moja temp jeszcze nie wzrosła za nadto. Dziś mam nabrzmiały brzuch, ból brzucha i głowy, nerwowość i zmęczenie. Szyjka macicy wysoko ale nie wydaje się być jakoś miękka i otwarta. Śluz też nie mam jakoś wyjątkowo dużo, ale jak jest to jest rozciągliwy biało-przeźroczysty. Moje cykle są nieregularne 30-39dni.

Chciałabym trafić blisko w owulację ponieważ staramy się o synka. Miał ktoś podobną sytuację? Jakieś porady wskazówki? Będę wdzięczna !

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój wykres:

https://ovufriend.pl/graph/9ea3a7b83ea100f35d8a1129aae26e33

Nie wiem jak się wstawia wykresy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 22:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz:

9ea3a7b83ea100f35d8a1129aae26e33.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ