pomóżcie, błagam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uważam że owulacja u Ciebie wystąpiła, nie sugeruj się do końca OF ponieważ to tylko program i może się mylić zwłaszcza jak ma za mało danych... Proponuję spokojnie podejść do tematu, obserwować się poczytać troszeczkę o zasadach NPR ponieważ wytłumaczenie wszystkiego w jednym poście dokładnie nie jest zbytnio możliwe... Zacznij kolejny cykl od początku obserwować dokładnie wszystko notuj zapisuj w notatkach i uwierz mi zrozumiesz swój organizm jak nie będziesz sama wprowadzać niepokoju i chaosu... Pamiętaj, że wiele czynników w tym także STRES może wpływać na Twoja owulację. W razie pytań nie ma sprawy po to tutaj jesteśmy, aby dzielić się wiedzą, spokojnie tak jak sugeruję poczytaj o NPR jeśli czegoś nie będziesz mogła zrozumieć pytaj Wspólnie damy rade
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Witajcie dziewczyny, nie raz pisałam na forum, ale nigdy nikt nie udzielił mi do końca odpowiedzi.
Czy patrząć na mój wykres, Wy również macie wrażenie że nie miałam owulacji? (((((((( jezeli jest tak jak mowia dziewczyny ze zeby wyznaczyc linię podstawową, nalezy odjąć od dnia szczytu sluzu ( u mnie 20 d.c) 6 dni wstecz i najwyzsza z nich wyznacza linię podstawowączyli u mnie była by na poziomie 36,6 ((( czyli w ogole nie mialabym zadnego skoku? Jedna forumowiczka mowila zas, ze u mnie linia podstawowa przebiega przez 36,2, wiec juz nic nie wiem, moglby mi ktos raz a dokladnie napisac o co chodzi, prosze...sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-