ponad 2 tygodnie 2 kreski na teście owulacyjnym
-
cześć. od ponad dwóch tygodni dzień w dzień powtarzam test owulacyjny. i od ponad dwóch tygodni ma na nim 2 kereski. nie powiedziałabym ze pierwsza swoim kolorem dorównuje drugiej ale cały czas tam są usmiech.gif może któraś z was miała już taką historię żeby test wychodziłcodziennie z dwoma kreeskami. wiem że muszą być tego samego koloru żeby można mówić o owulacji. ale czy nie powinny być na teście tylko przez kilka dni a poźniej wogóle zniknąć ??
-
Test pozytywny bardzo czesto i gesto bedzie wychodzil pozytywny przy pcos...Ma to zwiazek zduzym stezeniem lh w organizmie..Jesli przez tak dlugi czas wychodzi ci pozytywny to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes szczesliwa-nieszczesliwa posiadaczka zespolu policystycznych jajnikow i mozesz o dupe rozbic te testy
Niestety nie beda wiarygodne,,,Ja mam pcos i u mnie przez caly cykl ktory notabene byl bezowulacyjny testy wychodzily jak marzenie...
Mozesz jewyrzucic do kosza jednym slowem... -
kapturnica wrote:Test pozytywny bardzo czesto i gesto bedzie wychodzil pozytywny przy pcos...Ma to zwiazek zduzym stezeniem lh w organizmie..Jesli przez tak dlugi czas wychodzi ci pozytywny to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes szczesliwa-nieszczesliwa posiadaczka zespolu policystycznych jajnikow i mozesz o dupe rozbic te testy
Niestety nie beda wiarygodne,,,Ja mam pcos i u mnie przez caly cykl ktory notabene byl bezowulacyjny testy wychodzily jak marzenie...
Mozesz jewyrzucic do kosza jednym slowem...
sęk w tym że nie powiedziałabym że wszystkie są pozytywne. chociaż 2 kreski są cały czas. ale z tym zespołem policystycznych jajników nie powiązałam. możliwe że faktycznie masz rację bo oststniego czsu jeden z lekarzy po usg coś takiego stwierdził. chiaż badania hormonalne tego nie potwierdziły i koniec z końcem lekarz powiedział mi że to że na jajnikach mam małe pęchęrzyki może świadczyc że mam poprostu taka wadę a nie chorobę.
jednak dzięki za uwagę
-
polkosia wrote:Mi wychodzi zawsze druga kreska, ale blada Może masz czułe testy? Ja bym się nie przejmowała.
czyli wygląda na to ze nie ma się czym przejmować. chyba faktycznie lepiej zajście w ciąże pozostawić matce naturze. bo od tych wszystkich wspomagaczy to czlowiek tylko głupieje i robi sobie niepotrzebne nadzieje -
Ja kiedy bym nie zrobila testa zawsze mam dwie, gdjzie druga jest blada tudziez bardzo blada. Mam tak od lat. Poza tym spojrz na ponizszy obrazek... Poziom lh zasze utrzymuje sie na pewnym poziomie, nie spada jak np progesteron w I fazie
http://legacy.owensboro.kctcs.edu/gcaplan/anat2/notes/Image721.gifpolkosia lubi tę wiadomość
-