X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Późna owulacja
Odpowiedz

Późna owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justa992 Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam problemy z owulacja. Pecherzyk Graffa pęka mi zazwyczaj ok 19 dc. Jednak wysoki poziom estradiolu jak i śluz płodny występuje w granicach 12dc. Cykle mam 24-26 dniowe.
    Wynik estradiolu 12dc? 300 pg/ml.
    19dc potwierdzona owulacja na usg.
    21dc progesteron 12,57.
    Testy lh pokazują średnio widoczną kreskę 14-15dc.
    Gdy jest czas owulacji (19dc wg usg) brak śluzu oraz szyjka macicy jest zamknięta (nie udało się wykonać inseminacji). Dodam jeszcze że mam tylko jeden jajnik. Jak można zaradzić w tej sytuacji. Proszę doradzić, co może być nie tak.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ