X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Późna owulacja
Odpowiedz

Późna owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justa992 Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam problemy z owulacja. Pecherzyk Graffa pęka mi zazwyczaj ok 19 dc. Jednak wysoki poziom estradiolu jak i śluz płodny występuje w granicach 12dc. Cykle mam 24-26 dniowe.
    Wynik estradiolu 12dc? 300 pg/ml.
    19dc potwierdzona owulacja na usg.
    21dc progesteron 12,57.
    Testy lh pokazują średnio widoczną kreskę 14-15dc.
    Gdy jest czas owulacji (19dc wg usg) brak śluzu oraz szyjka macicy jest zamknięta (nie udało się wykonać inseminacji). Dodam jeszcze że mam tylko jeden jajnik. Jak można zaradzić w tej sytuacji. Proszę doradzić, co może być nie tak.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ