X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pozytywne testy owulacje przed miesiaczka
Odpowiedz

Pozytywne testy owulacje przed miesiaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yanadis Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wylumaczcie mi bo już zgłupiałam robiłam testy od 11dc a w 16dc wyszły piękne dwie krechy chociaż poza tym żadnych objawów owulki nie było (chociaż praktycznie rzadko je miewam poza klociem jajnika stad zdałam się na testy ) dziś 27dc a mam je 32-33dniowe i od 2 dni testy pokazują 2 tluste krechy. O co może chodzić bo już się podkręciła ze może w końcu zaskoczyło ale dziś zrobiłam test ciążowy ale wynik negatywny :(

Yanadis
  • juna Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo to ciąża albo owulacja się przesunęła. Niektóre leki również mogą fałszować wyniki testów owulacyjnych. Poczytaj ulotkę. Powtórz test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki. Trzymam kciuki żeby to była fasolka :)

l22nmg7ydnf5539r.png

Fragmentacja DNA: 42%
    Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊

07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
    22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
    27.07 ET blastocysty
    beta 2.08 (6dpt) 13,59
    beta 5.08 (9dpt) 65,87
    beta 7.08 (11dpt) 154,29
    21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
    24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰

❄️❄️ Na zimowisku
  • Yanadis Znajoma

Wysłany: 1 września 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekam z testem do dnia spodziewanej miesiączki żeby znów nie narobić sobie zbędnej nadziei :) dziękuje za odpowiedz i trzymam kciuki aby nam wszystkim w końcu się udało :)

Yanadis
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ