Pozytywny test - kiedy owulacja
-
Dziewczyny powiedzcie mi z własnego doświadczenia, czy faktycznie owulacja występuje kolejnego lub są dwa dni od pozytywnego testu owulacyjnego? Czy może się zdarzyć tak, że dzień pozytywnego testu to dzień owulacji? Wczoraj wieczorem test wyszedł pozytywnie, dziś już negatywny. Kochałam się z mężem w piątek i sobotę. Ale wczoraj wieczorem czułam kłócie w jajniku. Czy owulacja mogła być już wczoraj wtedy kiedy test pozytywny czy raczej jest dziś lub jutro?
-
Cześć, niestety zawsze kiedy miałam monitoring nie pamiętałam o testach.
W tym cyklu po monitoringu we wtorek wiedziałam że owu będzie niedziela- wtorek.
Za pik uznałam testy z piątku, chociaż już w środę był całkiem ciemny. Może sugerowałam się informacjami z monitoringu. W sobotę i niedzielę testy dalej były ciemne.
We wtorek na monitoringu gin potwierdziła owu, była najprawdopodobniej w poniedziałek.przed 30
starania od 9.21
eutyrox + duphaston/luteina
cykle owulacyjne
on: morfologia 3%, ruch postępowy 6% -
pamarancza wrote:Dziewczyny powiedzcie mi z własnego doświadczenia, czy faktycznie owulacja występuje kolejnego lub są dwa dni od pozytywnego testu owulacyjnego? Czy może się zdarzyć tak, że dzień pozytywnego testu to dzień owulacji? Wczoraj wieczorem test wyszedł pozytywnie, dziś już negatywny. Kochałam się z mężem w piątek i sobotę. Ale wczoraj wieczorem czułam kłócie w jajniku. Czy owulacja mogła być już wczoraj wtedy kiedy test pozytywny czy raczej jest dziś lub jutro?
Ja ci dam odpowiedz dzisiaj lub jutro. Bylam na monitoringu owulacji. Lekarz powiedzial ze prawdopodobnie owu bedzie dzisiaj/ jutro. Robie tez testy wiec zobaczymy czy bedzie pik na tescie. Jesli tak to wtedy bede wiedzieć ze testy mają sens. W zasadzie dzisiaj ( w piątek) powinien mi wyjsc pik skoro sobota/ niedziela ma byc owu❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
natkurka wrote:Ja ci dam odpowiedz dzisiaj lub jutro. Bylam na monitoringu owulacji. Lekarz powiedzial ze prawdopodobnie owu bedzie dzisiaj/ jutro. Robie tez testy wiec zobaczymy czy bedzie pik na tescie. Jesli tak to wtedy bede wiedzieć ze testy mają sens. W zasadzie dzisiaj ( w piątek) powinien mi wyjsc pik skoro sobota/ niedziela ma byc owu
Hej natkurka,
I co tam Ci wyszło?♀️33 ♂️29
hashimoto, niedoczynność tarczycy
19.07 (3+6) beta-HCG 112 mIU/ml
14.09 (12+0) niskie ryzyka 💙 wynik Panorama + USG prenatalne
18.11 (21+2) 445 g 💙 USG połówkowe
19.01 (30+1) 1500 g 💙 USG III trymestru
11.02 (33+3) 2100 g 💙
25.02 (35+3) 2700 g 💙
09.03 (37+1) 3100 g 💙
21.03 (38+6) 3300 g 💙
27.03 (39+5) 3670 g, 54 cm👣 Filip 💙