Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pozytywny test owu w 32dc
Odpowiedz

pozytywny test owu w 32dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy wu tez tak mialyscie?
    test teraz robilam i niewiem czy to prawda ze owu wykryje ciążę a plamie od wczoraj

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym przypadku zdania są podzielone:) ja w ciążę jak na razie nie zaszłam, ale słyszałam o podobnych właściwościach testów owulacyjnych.. na tym forum również.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam w ciąży sprawdziłam tą teorię. Coś tam na tym teście się pokazało, ale nie nazwałabym go pozytywnym.

Jeśli spóźnia Ci się okres, to zrób test ciążowy, po co robisz owulacyjne?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sa dwie krechy takie grube, ostatnie 3 zostaly wiec chcialam zerknac a po owulacji nie wychodzily juz, dzisiaj test bede miala

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ