X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pozytywny test owu w 32dc
Odpowiedz

pozytywny test owu w 32dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy wu tez tak mialyscie?
    test teraz robilam i niewiem czy to prawda ze owu wykryje ciążę a plamie od wczoraj

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym przypadku zdania są podzielone:) ja w ciążę jak na razie nie zaszłam, ale słyszałam o podobnych właściwościach testów owulacyjnych.. na tym forum również.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam w ciąży sprawdziłam tą teorię. Coś tam na tym teście się pokazało, ale nie nazwałabym go pozytywnym.

Jeśli spóźnia Ci się okres, to zrób test ciążowy, po co robisz owulacyjne?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sa dwie krechy takie grube, ostatnie 3 zostaly wiec chcialam zerknac a po owulacji nie wychodzily juz, dzisiaj test bede miala

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ