X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pozytywny test owu w 32dc
Odpowiedz

pozytywny test owu w 32dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy wu tez tak mialyscie?
    test teraz robilam i niewiem czy to prawda ze owu wykryje ciążę a plamie od wczoraj

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym przypadku zdania są podzielone:) ja w ciążę jak na razie nie zaszłam, ale słyszałam o podobnych właściwościach testów owulacyjnych.. na tym forum również.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam w ciąży sprawdziłam tą teorię. Coś tam na tym teście się pokazało, ale nie nazwałabym go pozytywnym.

Jeśli spóźnia Ci się okres, to zrób test ciążowy, po co robisz owulacyjne?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sa dwie krechy takie grube, ostatnie 3 zostaly wiec chcialam zerknac a po owulacji nie wychodzily juz, dzisiaj test bede miala

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ