X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację pozytywny test owu w 32dc
Odpowiedz

pozytywny test owu w 32dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy wu tez tak mialyscie?
    test teraz robilam i niewiem czy to prawda ze owu wykryje ciążę a plamie od wczoraj

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym przypadku zdania są podzielone:) ja w ciążę jak na razie nie zaszłam, ale słyszałam o podobnych właściwościach testów owulacyjnych.. na tym forum również.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam w ciąży sprawdziłam tą teorię. Coś tam na tym teście się pokazało, ale nie nazwałabym go pozytywnym.

Jeśli spóźnia Ci się okres, to zrób test ciążowy, po co robisz owulacyjne?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sa dwie krechy takie grube, ostatnie 3 zostaly wiec chcialam zerknac a po owulacji nie wychodzily juz, dzisiaj test bede miala

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ