X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pozytywny test owulacyjny po owulacji
Odpowiedz

Pozytywny test owulacyjny po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • violka12345 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2022, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak długo po owulacji test owulacyjny może wychodzić pozytywny? Jestem ok 4-5 dni po owulacji, dzis z ciekawości w sumie zrobilam test owulacyjny a tu dwie grube krechy?🙄🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2022, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOj był pozytywny tylko jedn dzień

• Ankaaaa Nowa

Wysłany: 12 marca 2022, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz używałam testów owulacyjnych w tamtym miesiącu . Byłam też ciekawa jak to jest i zrobiłam test po owulacji i miałam znacznie już blade dwie kreseczki więc wydaje mi się że od razu płodność maleje ..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ