X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pozytywny test owulacyjny po owulacji
Odpowiedz

Pozytywny test owulacyjny po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • violka12345 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2022, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak długo po owulacji test owulacyjny może wychodzić pozytywny? Jestem ok 4-5 dni po owulacji, dzis z ciekawości w sumie zrobilam test owulacyjny a tu dwie grube krechy?🙄🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2022, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOj był pozytywny tylko jedn dzień

• Ankaaaa Nowa

Wysłany: 12 marca 2022, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz używałam testów owulacyjnych w tamtym miesiącu . Byłam też ciekawa jak to jest i zrobiłam test po owulacji i miałam znacznie już blade dwie kreseczki więc wydaje mi się że od razu płodność maleje ..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ