X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Prawie pozytywny test owulacyjny
Odpowiedz

Prawie pozytywny test owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mihia Znajoma

Wysłany: 4 października 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochani
    Okres miałam 4 września
    23 września byłam u ginekologa na usg ponieważ 16,17,18 i 19 września miałam brązowe upławy jasnego koloru, nie wiedząc w jakiej fazie cyklu jestem poszłam do ginekologa i wg usg:
    Endometrium 5mm
    Pęcherzyk na prawym jajniku 12mm
    Ginekolog oszacował że jeszcze gdzieś tydzień będzie rósł i pęknie.
    Moje testy owulacyjne wskazywały 27 września bladą kreskę,
    28 września prawie pozytywny był test
    a 29 września test znowu pokazał bladą kreskę
    Reszta objawów wskazuje na owulacje. W cyklach bezowulacyjnych szyjka macicy jest średnio zamknięta a w owulacyjnych szyjka zamyka się bardzo szczelnie w 4 czasami w 5 dobie wyższych temperatur.
    Czy miałyście taki test? Może za długą przerwę miałam w sikaniu i dlatego jeszcze hormon był np z południa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 12:00

4a9ae6a962718ba2d001b438e17145fa.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ