Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Problem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miko1113 Nowa

Wysłany: 22 października 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie uzywam testow owu i mierze temp oraz badam regularnie sluz i szyjke i wychodzi mi ze od 10 dni mam dni plodne a owulacji brak z testow wychodzi pomocy

miko1113
  • Wesola_borowka Debiutantka

Wysłany: 25 października 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owulacyjne nie zawsze są wyznacznikiem owulacji... nie ma się co kurczowo nimi sugerować.

Wesola_borowka
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 25 października 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przedmówczyni - testy owu są mocno zawodne, mogą co najwyżej wspomóc "namierzenie" dziada.

Można założyć że do czasu trwania śluzu i do 3 wyższej tempki jest faza płodna.

Jeśli masz poważniejsze wątpliwości to pójdź na monitoring owulacji.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ