X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Problem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miko1113 Nowa

Wysłany: 22 października 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie uzywam testow owu i mierze temp oraz badam regularnie sluz i szyjke i wychodzi mi ze od 10 dni mam dni plodne a owulacji brak z testow wychodzi pomocy

miko1113
  • Wesola_borowka Debiutantka

Wysłany: 25 października 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owulacyjne nie zawsze są wyznacznikiem owulacji... nie ma się co kurczowo nimi sugerować.

Wesola_borowka
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 25 października 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przedmówczyni - testy owu są mocno zawodne, mogą co najwyżej wspomóc "namierzenie" dziada.

Można założyć że do czasu trwania śluzu i do 3 wyższej tempki jest faza płodna.

Jeśli masz poważniejsze wątpliwości to pójdź na monitoring owulacji.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ