WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Problem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miko1113 Nowa

Wysłany: 22 października 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie uzywam testow owu i mierze temp oraz badam regularnie sluz i szyjke i wychodzi mi ze od 10 dni mam dni plodne a owulacji brak z testow wychodzi pomocy

miko1113
  • Wesola_borowka Debiutantka

Wysłany: 25 października 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owulacyjne nie zawsze są wyznacznikiem owulacji... nie ma się co kurczowo nimi sugerować.

Wesola_borowka
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 25 października 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przedmówczyni - testy owu są mocno zawodne, mogą co najwyżej wspomóc "namierzenie" dziada.

Można założyć że do czasu trwania śluzu i do 3 wyższej tempki jest faza płodna.

Jeśli masz poważniejsze wątpliwości to pójdź na monitoring owulacji.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ