Progesteron po owulacjji 7
-
Bardzo ładny progesteron może były 2 pęcherzyki albo może się udało testować można niby od 8 dnia, trafiają się przypadki że czuły test pokaże wtedy bladą kreskę, ale to wszystko zależy kiedy zarodek się zagnieździ. Ja nigdy nie wytrzymuje do miesiaczki i zawsze robie testy wczesniej... Najlepiej idź na betę 11/12 dnia, a w miedzyczasie sobie testuj z porannego moczu Powodzenia!
-
A jak cały czas od 5 dni temperatura utrzymuje się na poziomie 37 stopni dzisiaj 36,87 to dobrze ? Tak były 2 pęcherzyki jeden po prawej stronie tam gdzie mam jajowód który został w tym miesiącu udrożniony przed owulacją drugiego niestety nie mam ciąża pozamaciczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2023, 21:58
-
Ojej, współczuję 😔 2 pęcherzyki tłumaczą taki progesteron. Temalperatura to jest tak idywidualna sprawa że z tym nigdy nie wiadomo. Jak nie spada poniżej linii pokrywające to raczej wszystko w porządku. Ale raczej przed miesiaczka na podstawie temperatury nic nie da się powiedzieć o ciąży. Gdyby po dniu spodziewanej miesiączki była wysoka to wtedy można przypuszczać ciążę.
-