Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację proszę o opinię wykresu :(
Odpowiedz

proszę o opinię wykresu :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam właśnie na owulacje..a temperatura zamiast iść w dół jak zwykle przed owulką by potem skoczyć wysoko i pokazać że była to ona idzie w góre...a wg testów owulki nie było.. zalamałam się dzisiaj rano :(
    link do wykresu

https://ovufriend.pl/graph/3051dbe467665227f2c79f99b9c858b2

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chibi testy owu swiadcza tylko o tym,ze organizm przygotowuje sie do ewentualnej owu,ale ona nie musi nastapic. Ale moze tez owulacji wcale nie wykryc. Ja korzystalam z nich w zeszlym mies i wychodzily czesto pozytywne,co bylo bez sensu

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi a jakiej dlugosci masz cykle? ja mam ok 29, a owu nadal nie ma, wiec sie nie martw tylko obserwuj sie ;-)

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 29/30 :)

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • muriella Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi nie zawsze dochodzi do owulacji

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ