X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację proszę o opinię wykresu :(
Odpowiedz

proszę o opinię wykresu :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam właśnie na owulacje..a temperatura zamiast iść w dół jak zwykle przed owulką by potem skoczyć wysoko i pokazać że była to ona idzie w góre...a wg testów owulki nie było.. zalamałam się dzisiaj rano :(
    link do wykresu

https://ovufriend.pl/graph/3051dbe467665227f2c79f99b9c858b2

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chibi testy owu swiadcza tylko o tym,ze organizm przygotowuje sie do ewentualnej owu,ale ona nie musi nastapic. Ale moze tez owulacji wcale nie wykryc. Ja korzystalam z nich w zeszlym mies i wychodzily czesto pozytywne,co bylo bez sensu

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi a jakiej dlugosci masz cykle? ja mam ok 29, a owu nadal nie ma, wiec sie nie martw tylko obserwuj sie ;-)

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 29/30 :)

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • muriella Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi nie zawsze dochodzi do owulacji

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ