Proszę o pomoc w interpretacji wykresu
-
Kochane staram się o dzidziusia a dopiero zaczęłam się obserwować i szczerze mówiąc nie wiem, czy w tym cyklu mogłam mieć owulke albo czy mogę ją jeszcze mieć? Dzięki za wszelkie rady i uwagi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 23:45
CzekającaMama
Aniołek [*]... 02.07.2016... 8tc -
Dziękuję za powitanie i odpowiedź
Jeżeli chodzi o testy to widziałam mnóstwo cienkich linii przecinających się w taki sposób, że tworzyły wzory przypominające liście paproci a część z nich tworzyła jakby kształt płatków śniegu. W poprzednim cyklu nie miałam jeszcze Afrodyty i stosowałam testy z moczu. W dniu kiedy pojawiły się dwie grube kreski i w kolejnym dniu mocno się przytulaliśmy z mężem, ale niestety nieskutecznie. Ogólnie obserwuję zarówno miękkość szyjki, jej rozpulchnienie otwarcie i ciągnący się śluz, ale dochodzę do wniosku, że to niestety nie wskazuje żebym miała owulację. Będę wdzięczna za każdą uwagę i wskazówki.
Pozdrawiam
CzekającaMama
A czyli testy wykonujesz z mikroskopem - myślałam, że paskowe Niestety nie dojdziesz w ten sposób na 100% czy owulacja wystąpiła - ja na Twoim miejscu poszłabym w drugiej części cyklu na USG, aby zobaczyć czy doszło do owulacji - to jedyna metoda dająca pewność.
-
W sumie jedynym 100% potwierdzeniem, że testy dały prawidłowy wynik i zielone światło dla działania jest mała fasolka Powinnam sama to wiedzieć, ale szukam każdego możliwego punktu zaczepienia No nic muszę się zebrać w sobie i patrzeć pozytywnie
Dziękuję, za Twoje wsparcie i wiedzę.
CzekającaMama