X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Przeziębienie przed owulacją?
Odpowiedz

Przeziębienie przed owulacją?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starać w takim cyklu czy nie?! jedną ciąze poroniłam jak miałam wirusa, problem polega na tym, że ja jestem na nie ciągle narażona....czy ktoś tu był przeziebiony na przed owulacją lub na początku ciązy i wszytsko przebiega pomyślnie?

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie ma co gdybać. Co ma być to będzie. Życzę powodzenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:10

Manieczka86 lubi tę wiadomość

• Manieczka86 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie złapało mnie przeziębienie i początek grzybicy pochwy. Mimo to nie ustaję w staraniach. Nadal biorę wspomagacze, piję ziółka, Księciuniu też bierze witaminki i zakupiłam żel Conceive Plus. Jestem pełna nadziei i wiary, że się uda mimo choróbska :)

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
    Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zlapalo mnie chorobsko, w zwiazku z tym dzisiejsza temperatura nie mic wspolnego z owu?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ